søndag 7. desember 2008

Vil stenge akutten i Narvik
UNN-direktøren foreslår å stenge akuttmottaket i Narvik i helgene og om kveldene for å spare penger, meldte NRK Nordland fredag 5. desember 2008.

- Akuttpasienter skal istedet sendes rett til den enkelte sengepost, og dermed kan sykehuset spare mellom tre og fem millioner kroner i året, sier direktør Tor Ingebrigtsen til NRK Nordland.

- Forslaget er uakseptabelt og vil gjøre tilbudet til pasientene dårligere, sier Dagny Pettersen i Sykehusets venner.

Hun er klar til kamp foran styremøte i UNN 10.desember.

- Vi reagerer sånn som vi har reagert før. Dette her godtar vi ikke. Å redusere eller fjerne akuttmottaket og sammenligne Narvik med Sandnessjøen eller Lofoten, det aksepterer ikke vi, sier Pettersen.

Les hele saken: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.6339384

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er bare en test på kommentarer

dagny sa...

Det har endelig blitt en blogg for bevaring av Narvik sykehus. Oppfordrer alle engasjerte personer, organisasjoner, politikere, bedrifter etc om å bruke denne bloggen på en saklig og god måte.
Dette er en test på om det funker

Anonym sa...

Nå må folk roe ned dette sykehushysteriet og heller kreve fast Sirkus i byen. Hvorfor frykte døden? Noen fødes og noen dør hele tiden.vi kan ikke leve evig men vi kan velge å leve i glede og ikke i frykt for å havne på sykehus med eller uten akuttmottak. Glædelig Jul og husk å smile!

Unknown sa...

Jeg synes det er flott om folk viser engasjemang og støtter opp om å bevare lokalsykehuset vårt med det innholdet det har i dag.

Det handler ikke om å frykte døden, men at de menneskene som bor her i regionen skal ha et verdig og trygt tilbud - gjennom hele sitt livsforløp.

I et land som Norge burde det være en selvfølgelighet at man satset på å gi gode helsetilbud, og heller styrke enn å svekke.

Jeg er overbevist om at flertallet her i regionen forstår hvor viktig det er at vi får beholde et fullverdig lokalsykehus.